ASOCIATIA PENTRU CONTROLUL SI SIGURANTA ALIMENTELOR - A.C.S.A. este o asociatie, persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, cu scopul indeplinirii unui interes nepatrimonial constand in :realizarea la nivel inalt, in concordanta cu cerintele Uniunii Europene in domeniu , a sarcinilor si obiectivelor ce revin laboratorelor si expertilor pentru controlul si siguranta alimentara din Romania conform regulamentelor oficiale in vigoare si respectarea normelor deontologice profesionale in domeniul controlului si sigurantei alimentare,protejarea intereselor asociatilor, prevenirea concurentei neloiale, informarea publicului larg  privind  calitatea  si  siguranta produselor consumateinformarea producatorilor privind modalitatea de a introduce pe piata alimente...
citeste mai mult...
         Pentru realizarea scopului declarat, asociatia isi propune realizarea urmatoarelor activitati:
- Realizarea si editarea de carti, publicatii periodice, pliante, afise, brosuri, programe informatice si alte materiale informative.
- Organizarea de cursuri de pregatire profesionala, seminarii, conferinte, dezbateri publice, precum si organizarea de marsuri, manifestatii publice si alte activitati de sensibilizare a opiniei publice, potrivit legii
- Acordarea de consultanta si consiliere persoanelor interesate, in domeniile
respectarii...
citeste mai mult...
citeste mai mult...
        Daca doresti sa ai o influenta in cresterea calitatii produselor pe care le consumam, sa ajuti publicul larg cum sa se fereasca de produse care le afecteaza sanatatea si sa descurajezi introducerea pe piata a unor produse care dauneaza sanatatii si sunt de proasta calitate...
Contributii si asociere
        Daca doresti sa ai o influenta in cresterea calitatii produselor pe care le consumam, sa ajuti publicul larg cum sa se fereasca de produse care le afecteaza sanatatea si sa descurajezi introducerea pe piata a unor produse care dauneaza sanatatii si sunt de proasta calitate, poti sa ajuti A.C.S.A sa-si implineasca scopul contribuind cat de putin pentru realizarea acestuia prin donatii, sponsorizari sau chiar implicandu-te direct devenind asociat A.C.S.A..
       Modalitatile prin care puteti ajuta A.C.S.A. sa-si implineasca scopul :
       I.Sponsorizeaza A.C.S.A. prin completarea si semnarea contractului de sponsorizare .Dupa semnare te rugam sa-l transmiti in doua exemplare originale la sediul A.C.S.A. .
     
      II.Cere statului sa redirectioneze catre ASOCIATIA PENTRU CONTROLUL SI SIGURANTA ALIMENTELOR 2% din impozitul pe venit pe care il vei plati pentru anul 2010! Completaza si depune incepand cu 01.01.2011  pana pe 15.05.2011 formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri)
      Pasi de urmat:
      1.Descarca formularul
      - pentru impozitul pe salariu: Formularul 230
      - pentru alte venituri:Formularul 200
      2.Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.
      Termenul pentru depunerea declaratiilor pentru anul 2010 este intre 01.01.2011- 15.05.2011, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.
      
      III. Asociaza-te cu A.C.S.A. prin semnarea adeziunii de pe site pe care o vei transmite dupa semnare la sediul A.C.S.A..
HOME
DESPRE NOI
OBIECTIVE
ASOCIERE
DOCUMENTE
CONTACT